Carnea de vita se spala si se fierbe. Apoi se raceste si se toaca marunt. Cartofii, morcovii se spala, se curata si se fierb. Se toaca cuburi foarte fine. Mazarea daca nu este la conserva se spala si se fierbe. Castravetii si gogosarii se clatesc cu apa rece si se toaca cubulete foarte mici. Intr-un castron se amesteca toate ingredientele si se condimenteaza cu lamaie, sare si piper dupa gust. Se poate adauga telina radacina data pe razatoare. Se aseaza pe platou si se orneaza dupa imaginatia fiecaruia.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii