Ingrediente
7-8 cartofi, 4-5 morcovi, 3 albituri, o telina, un mar, 1 kg carne vitel, o cutie de mazare, maioneza dupa gust, sare,piper,cimbru, 2 – 3 lingurite mustar, castraveti acri dupa gust, gogosari acri dupa gust
Dificultate: Medie | Timp: 2h
50 voturi
Mod de preparare
Morcovii,telina,albitura,marul se spala , se curata de coaja si se taie in doua,trei bucati in functie de marime.Se fierb alaturi de cartofi si de carne intr-o oala mai mare.Daca nu au loc toate,fierbeti mai intai carnea si apoi zarzavaturile in supa de carne.
Dupa ce au fiert si s-au racit,cartofii se curata de coaja si se dau pe razatoarea mare.La fel se procedeaza si cu celelalte legume,iar carnea se toaca marunt si se amesteca cu gogosarii si castraveciorii taiati cubulete.
Se adauga mustarul,sare,piper,cimbru,maioneza dupa gust si se amesteca toate ingredientele usor.
Se aseaza pe platou,se orneaza cu maioneza si in rest dupa imaginatia si rabdarea dvs..
valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2010
Multumesc...
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2010
Foarte buna!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 februarie 2010
Multumesc...Si la noi se pregateste foarte des...
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 februarie 2010
Mmm ce bunatate! Noua neplace foarte mult si de aceea fac destul de des
valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 noiembrie 2009
Multumesc pt comentariile voastre si va asigur ca cimbrul si marul dau un gust,o aroma deosebita...
cristina i. (Chef de cuisine) , 17 noiembrie 2009
Nici eu nu am incercat cu cimbru si cu mar, iar zarzavaturile nu le fierb impreuna cu cartofii. Foarte buna!
Simos (Chef de cuisine) , 10 iunie 2009
Vroiam sa spun ca nu imi place mazarea in salata beouf. Scuze :))
Simos (Chef de cuisine) , 10 iunie 2009
Ce decor frumos! Asa nu am mai facut niciodata. am sa incerc si eu, dar fara mazare. Ador mazarea, dar in salata beouf.
Sidy (Chef de cuisine) , 02 mai 2009
Mi-ai facut pofta ! N-am facut-o cam de mult... dar nu am facut cu cimbru si cu...mar ! Trebuie incercat...