Puneti la fiert in apa rece cu putina sare cartofii, morcovii si pastarnacul, cam 20-25 minute. Lasati putin sa se racoreasca si curatati legumele de coaja, apoi tocati-le marunt si puneti-le intr-un castron mai mare.
Tocati castravetii (pastrati unul pentru decor) si jumatate de gogosar, stoarceti bine zeama si puneti-i peste salata. Tocati foarte marunt parizerul si puneti-l in castron.
Din galbenusul crud, mustar, sare, piper si ulei preparati maioneza, dregeti-i gustul cu zeama de lamaie si amestecati-o cu celelalte ingrediente. Pastrati 2-3 linguri pentru ornat.
Asezati salata pe un platou si aranjati-o cu mainile ude, intindeti maioneza ramasa deasupra si garnisiti cu felii de castravete, fasii de gogosar, masline si patrunjel verde.
Pofta buna.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii