Salata cu piept de pui si muschiulet de porc

Se pun muschiul de porc si pieptul de pui la fiert in apa cu sare.

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
medie
Salata cu piept de pui si muschiulet de porc

Ingrediente

  • 2 piepti de pui
  • 1 kg muschi pe porc
  • 20 de cartofi
  • 5 morcovi
  • 3 pastarnac
  • 6 castraveti acri
  • 6 gogonele
  • 8 buc gogosar murat
  • 6 oua bio
  • 1 l ulei
  • Zeama de la o lamaie
  • 2 linguri mustar
  • Sare, piper dupa gust

Mod de preparare

Se pun muschiul de porc si pieptul de pui la fiert in apa cu sare.

Se pun ouale la fiert in apa cu un praf de sare timp de 8 minute.

Se scot ouale in apa rece, apoi se decojesc ,se taie pe jumatate si se separa albusurile de galbenusuri. Maioneza se prepara din galbenusurile se mixate cu doua linguri de mustar, sare, piper si ulei turnat in fir subtire .Pe masura ce se incorporeaza uleiul in maioneza se adauga treptat si zeama de lamaie. Dupa ce s-a mixat bine maioneza se tine la rece.

Intre timp curatam si spalam cartofii, morcovul si pastarnacul .

Atunci cand carnea este pe jumatate fiarta se adauga cartofii, morcovul si pastarnacul si se lasa la pe foc pana sunt gatite.

Se taie castravetii murati, gogosarul si gogonelele in bucatele de mici sau de marimea dorita.

Dupa ce au fiert legumele si carnea se scot si se lasa la scurs si racit apoi se toaca marunt. Se toaca si albusurile marunt.

Intr-un vas mai mare se amesteca bine carnea, legumele, muraturile, albusurile si maioneza, se potriveste apoi cu sare si piper dupa gust. Pastram cateva linguri de maioneza pentru ornat.

Se monteaza salata pe platoul de servire, se imbraca cu maioneza ramasa si se orneaza dupa preferinte.

Pofta buna !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise