Se pun muschiul de porc si pieptul de pui la fiert in apa cu sare.
Se pun muschiul de porc si pieptul de pui la fiert in apa cu sare.
Se pun ouale la fiert in apa cu un praf de sare timp de 8 minute.
Se scot ouale in apa rece, apoi se decojesc ,se taie pe jumatate si se separa albusurile de galbenusuri. Maioneza se prepara din galbenusurile se mixate cu doua linguri de mustar, sare, piper si ulei turnat in fir subtire .Pe masura ce se incorporeaza uleiul in maioneza se adauga treptat si zeama de lamaie. Dupa ce s-a mixat bine maioneza se tine la rece.
Intre timp curatam si spalam cartofii, morcovul si pastarnacul .
Atunci cand carnea este pe jumatate fiarta se adauga cartofii, morcovul si pastarnacul si se lasa la pe foc pana sunt gatite.
Se taie castravetii murati, gogosarul si gogonelele in bucatele de mici sau de marimea dorita.
Dupa ce au fiert legumele si carnea se scot si se lasa la scurs si racit apoi se toaca marunt. Se toaca si albusurile marunt.
Intr-un vas mai mare se amesteca bine carnea, legumele, muraturile, albusurile si maioneza, se potriveste apoi cu sare si piper dupa gust. Pastram cateva linguri de maioneza pentru ornat.
Se monteaza salata pe platoul de servire, se imbraca cu maioneza ramasa si se orneaza dupa preferinte.
Pofta buna !
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii