Se curata si taie pastaile si apoi se fierb in apa cu sare.
Se curata si taie pastaile si apoi se fierb in apa cu sare. Dupa ce au fiert, pastaile se pun in apa cu gheata ca sa isi pastreze culoarea si sa oprim procesul de gatire. Se fierb ouale de prepelita si apoi se curata de coaja si se taie in jumatati.
Pieptul de pui se trage la tigaie impreuna cu usturoiul in putin ulei de masline. Cand este rumen pieptul de pui, se adauga pastaile si se condimenteaza cu sare, piper mozaic proaspat macinat si boia afumata.
Se taie rosiile cherry in jumatati si se adauga peste pastai.
Intr-o tigaie nonaderenta se prajesc semintele de susan, apoi crutoanele de paine.
Incorporam crutoanele de paine si oualele de prepelita in salata, apoi presaram susanul si patrunjel verde.
Pofta buna !
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii