Ingrediente
-300 gr pastai verzi, -300 gr pastai galbene, -250 gr rosii cherry (galbene si rosii), -Piept de pui, -10 oua de prepelita, -¼ franzela mai veche, -Usturoi, -Ulei de masline, -2 lingurite susan (negru si alb), -Sare de Himalaya, -Piper mozaic, -Boia spaniola afumata (pimenton)
Dificultate: Medie | Timp: 45 min
2 voturi
Mod de preparare
Pieptul de pui se trage la tigaie impreuna cu usturoiul in putin ulei de masline. Cand este rumen pieptul de pui, se adauga pastaile si se condimenteaza cu sare, piper mozaic proaspat macinat si boia afumata.
Se taie rosiile cherry in jumatati si se adauga peste pastai.
Intr-o tigaie nonaderenta se prajesc semintele de susan, apoi crutoanele de paine.
Incorporam crutoanele de paine si oualele de prepelita in salata, apoi presaram susanul si patrunjel verde.
Pofta buna !