Intr-un castron mai mare se pune 100g cous cous din cel prefiert(de la Divella,se gaseste in comert).Separat se pune apa la fietr cu putina sare(1ooml),cand a dat in clocot se toarna peste cous cous,se acopera castronul cu un capac si se lasa sa stea 5 minute pana se absoarbe apa.Intre timp se spala legunele,castravetii se curata de coaja si srdeiul de cotor si seminte si se toaca totul cubulete.Se adauga peste cous cousul racit,se condimenteaza dupa gust.In final se adauga Knorr grecesac si partunjelul proaspat tocat.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii