1. Se incinge cuptorul la 200ᵒC.
2. Se pun cubuletele de paine intr-o tava, se stropesc cu 1 lingura ulei de masline si se dau la cuptorul incins pana se rumenesc.
3. Se asezoneaza rosiile cu sare si busuioc.Se incinge o tigaie tip gratar, apoi se prajesc rosiile timp de 15 minute, pana se inmoaie, intorcandu-le o data.
4. Se amesteca branza topita cu sosul de usturoi.
5. Intr-un bol se aseaza un strat de rosii, se pune putin sos, apoi se pun cubulete de paine.Se repeta operatiunea, apoi se da totul la cuptor pentru 10 minute.
Pentru mai multe retete delicioase nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/ :)
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii