Bucatile de friptura se vor aseza intr-o marinada dupa cum urmeaza:
morcovul, telina, ceapa normala se curata si se taie rondele, se zdrobesc cateii de usturoi se sareaza pipereaza se pune vinul,se introduce carnea lasandu-se peste noapte.
A doua zi se scoate carnea si se va pregati pe gratar, cand este gata se scoate si se va taia in cubulete potrivite. Salata se spala si se rupe in bucati mai mari, ceapa rosie se taie julien, ardeiul bare. Se amesteca legumele se sareaza si pipereaza se adauga bucatelele de carne.
Separat facem dressingul din: smantana, iaurt, zeama de lamaie si un pic de ulei, se bate bine cu telul.
Dupa care trecem la aranjarea farfuriei cat mai frumos, facem un desen din acetto balsamico, aranjam cu cateva picaturi de wasabi, se va lua o forma rotunda si aranjam salata in forma de rotund, se rade parmezan si se poate servi.
Pofta Buna.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii