Ingrediente
Ingrediente pentru pieptul de pui: un piept de pui intreg si dezosat si apoi taiat in doua bucati, coaja de la o lamaie, oregano, ieninbahar, sare, piper, 3 lg de ulei., , Ingrediente pentru salata de cus cus: 1 punga de cus cus, 1.5 litrii de apa, sare piper, o ceapa mica jumatate de ardei rosu, galben si verde, jumatate de ardei iute, patrunjel verde ( 2 lg). 1-2 lg de ulei de susan.Optional: mazare, pastai, rosii cheri., , Ingrediente pentru tzatziki: 3-4 lg mari de iaurt ( eu am folosit iaurt grecesc), 1 castravete mare( razalit mare, sarat si apoi stors de zeama), jumatate de zeama de lamaie, sare si piper.
Dificultate: Medie | Timp: 1h
12 voturi
Mod de preparare
Cus cus-ul se pune la fiert, ceapa, ardeii si patrunjelul alaturi de sare si piper se maruntesc. Dupa ce cus cus-ul e fiert si strecurat aceasta se amesteca cu legumele maruntite si uleiul de susan ( acesta se pune dupa gust).
Iaurtul, castravetele, sarea, piperul si zeama de lamaie se amesteca si se serveste alaturi de salata.
Black Baccara , 18 iunie 2013
Rodica Georgescu Acest cus-cus folosi de mine e cel pe care il gasim in Romania in comert si se fierbe. Pe punguta scria cus-cus, asa ca asa l-am denumit si eu. Si da, ai dreptate, este si cus cus care este acoperit cu apa fierbinte si lasat asa sa se umfle. oricum, iti multumesc pentru sfat :) o zi frumoasa
Black Baccara , 18 iunie 2013
Rodica Georgescu Acest cus-cus folosi de mine e cel pe care il gasim in Romania in comert si se fierbe. Pe punguta scria cus-cus, asa ca asa l-am denumit si eu. Si da, ai dreptate, este si cus cus care este acoperit cu apa fierbinte si lasat asa sa se umfle. oricum, iti multumesc pentru sfat :) o zi frumoasa
Black Baccara , 18 iunie 2013
Rodica Georgescu Acest cus-cus folosi de mine e cel pe care il gasim in Romania in comert si se fierbe. Pe punguta scria cus-cus, asa ca asa l-am denumit si eu. Si da, ai dreptate, este si cus cus care este acoperit cu apa fierbinte si lasat asa sa se umfle. oricum, iti multumesc pentru sfat :) o zi frumoasa
Badea Constantin , 28 mai 2013
Tsatsiki fara usturoi?
Veta Bozeanu , 27 mai 2013
usturoi nu trebuie in rest cred ca e bun o sa incerc.
Victoria Andreea , 27 mai 2013
nu trebuia si putin usturoi la tzatziki?