Ingrediente
1 borcanel mic de file de ansoa in ulei de masline,, 1-2 cartofi potriviti de mari,, 1 avocado,, 1 bucata andiva,, 5 oua de prepelita,, 1 ceapa rosie,, ulei de masline,, cateva masline verzi umplute cu gogosar,, sare,, suc de la o lamaie,, 1-2 mandarine,, peperoncino
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
0 voturi
Mod de preparare
Amestecam usor cartofii cu feliute de oua de prepelita fierte tari si taiate in 4 sau rondele, feliutele de mandarina, ceapa taiata julien, parte mica de mijloc a andivei taiata foarte subtire, sferturi de masline verzi si fileurile de ansoa, scurse de ulei.
Preparam un dresing din uleiul ramas de la fileurile de ansoa cu sucul de lamaie, un strop de peperoncino si un pic de sare si acest dresing il turnam peste salata. Servim salata pe frunzele de andiva oprite.
Pofta buna!