Pe un platou intins, asterni un strat de varza tocata marunt,condimentata cu sare si zeama de lamaie, peste care asterni un strat de morcov dat pe razatoarea mare,deasemeni condimentat cu sare si zeama de lamaie dupa gust.
Pieptul de pui fiert, taiat cubulete foarte mici, il incorporezi in maioneza cu usturoiul pisat si castravetele dat pe razatoare, asterni compozitia peste morcov.Razi cascaval, ornezi cu oua de prepelita intregi.
Se serveste imediat. Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii