Reteta postata pe: 21 iunie 2009
Ingrediente
1/4 varza alba, 2 morcovi, 2 bucati piept de pui, Sos: 4 lingui maioneza,un castravete proaspat,2 catei de usturoi, 200 g cascaval, oua de prepelita, zeama de lamaie
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Pe un platou intins, asterni un strat de varza tocata marunt,condimentata cu sare si zeama de lamaie, peste care asterni un strat de morcov dat pe razatoarea mare,deasemeni condimentat cu sare si zeama de lamaie dupa gust.
Pieptul de pui fiert, taiat cubulete foarte mici, il incorporezi in maioneza cu usturoiul pisat si castravetele dat pe razatoare, asterni compozitia peste morcov.Razi cascaval, ornezi cu oua de prepelita intregi.
Se serveste imediat. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de oua de prepelita" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate reci
Fierbem ficatul in apa clocotita in care am adaugat ceapa,usturoiul, foaia de dafin si boabe de piper.Cand
41 voturi
13 comentarii
1h
Intr-o oala de dimensiune, sa zicem, mica spre medie, punem apa. Cam trei sferturi din volumul ei.
4 voturi
0 comentarii
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate