Desfacem conserva de ton si o punem la scurs intr-o strecuratoare. Nu aruncam uleiul , pentru ca il vom folosi imediat.
Preparam sosul amestecand toate ingredientele, dupa gust.Il lasam cateva minute deoparte sa se intrepatrunda ingredientele.
Curatam cartofii si ii taiem cubulete, ouale le curatam si pe ele, apoi spalam frunzele de salata si le lasam sa se scurga.
Taiem ardeiul gras si cel iute.
Dupa ce frunzele de salata s-au scurs bine, le rupem cu mana si le punem intr-un bol in care va fi salata.Peste frunzele de salata punem cuburile de la doi cartofi si apoi maslinele.
Presaram deasupra ardei gras si iute taiat si pestele scurs.
Peste toate mai punem cuburile de cartofi ramase, alte frunze de salata, rosiile cherry taiate si ornam cu oua fierte feliate.
Servim salata alaturi de sosul dinainte preparat.
O salata tare buna , care se poate servi ca atare sau ca si un aperitiv.Usor de preparat si foarte rapid , mai ales.
Pofta mare sa aveti !
Mai multe poze : http://sidyskitchen.blogspot.ro/2014/11/salata-cu-ton.html
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii