Se curata legumele,se spala si se pun la fiert in apa cu putina sare,cartofi se fierb separat fata de celelalte legume, pana se fierb se razuiesc castraveti prin razatoarea mica si se storc de apa, se scurge mazarea, se face maioneza din 3 oua cu ulei si cand sunt fierte legumele se scurg de apa si se lasa putin sa se raceasca.Apoi se tau cubulete mici si se amesteca toate legumele peste acre se adauga maioneza facuta si sosul de maioneza, se amesteca bine apoi se pune pe un platou si se orneaza dupa posibilitati si dupa imaginatie.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii