Se pun la fiert morcovii si cartofii in coaja, separat se fierbe carnea de vaca.
Dupa ce se racesc legumele si carnea, acestea se toaca si se pun toate intr-un castron mai mare, se adauga langa ele gogosarii, castravetii taiate cubulete si merele date pe razatoare.
Separat preparam maioneza (vezi reteta postata de mine).
Dupa ce este gata si maioneza, adaugam peste legumele taiate si carne: sare piper, mustar si maioneza dupa preferinta fiecaruia.
Dupa ce este gata, le punem intr-un castron si incepem sa le ornam.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii