Salata de boeuf

Timp pregatire
240 minute
Complexitate
medie
Salata de boeuf

Ingrediente

  • 2 kg morcov
  • 2 kg cartofi
  • 750 gr castraveti
  • 750 gr gogosari
  • 1 kg carne de vaca
  • 2 mere
  • maioneza
  • mustar
  • sare
  • piper
  • Pentru ornat: castraveti, gogosari, albus de ou

Mod de preparare

Se pun la fiert morcovii si cartofii in coaja, separat se fierbe carnea de vaca.

Dupa ce se racesc legumele si carnea, acestea se toaca si se pun toate intr-un castron mai mare, se adauga langa ele gogosarii, castravetii taiate cubulete si merele date pe razatoare.

Separat preparam maioneza (vezi reteta postata de mine).

Dupa ce este gata si maioneza, adaugam peste legumele taiate si carne: sare piper, mustar si maioneza dupa preferinta fiecaruia.

Dupa ce este gata, le punem intr-un castron si incepem sa le ornam.

Pofta buna!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Se curata, se spala si se taie cartofii cubulete.

Cartofi boieresti cu sunculita afumata
Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Spalam cartofii, îi intepam din loc in loc cu furculita și-i bagam la cuptor, la copt.

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca
Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni