Cartofii se fierb,in coaja,apoi se curata si se taie in cubulete de cca 2/2 cm.
Ardeii se coc,se decojesc,apoi se taie in bucatele(de cca 1/2 cm).
Intr-o tigaie,se pune uleiul,apoi ceapa,taiata pestisori;
peste ceapa calita se pune usturoiul(taiat felii);dupa ce si usturoiul e calit,se pun bucatelele de ardei;pe urma se pun cartofii;se pune sare si piper,dupa gust;se amesteca totul,usor;se lasa pe foc cca 2-3 minute,apoi
se stinge focul si se pun castravetii murati,taiati cubulete mici(cca 0,5/0,5 cm).
Se amesteca totul,usor si cind e rece,se serveste,de obicei,linga peste.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii