Ingrediente
8 cartofi tari, 300 g maioneza, 2 linguri suc de lamaie, 1 lingura mustar Dijon, 1 legatura marar, 3 tije de telina tanara, 3 cepe verzi, 4 oua fierte, sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
8 voturi
Ingrediente
8 cartofi tari, 300 g maioneza, 2 linguri suc de lamaie, 1 lingura mustar Dijon, 1 legatura marar, 3 tije de telina tanara, 3 cepe verzi, 4 oua fierte, sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
8 voturi
Constanta Constanta , 01 iunie 2015
Mustarul daia se pune sa nu se taie,iar zeama de la máie trebuie pt sa nu iti fie rau la stomac de la atáta ulei !
3SistersCooking - Retete culinare ilustrate , 01 aprilie 2014
Cred ca e mai ok sa o prepari chiar tu, nu dureaza foarte mult, iar gustul nu se compara cu cea de cumparat... Spor!
3SistersCooking - Retete culinare ilustrate , 01 aprilie 2014
Maioneza frantuzeasca -2 galbenusuri -50 g mustar de buna calitate -275 ml ulei de masline -o lingura otet de vin alb -o lingurita sare -piper alb Mod de preparare maioneza Aduceti toate ingredientele la temperatura camerei. Se pregateste un castron pe un prosop de bucatarie pentru a nu aluneca in timpul prepararii. Se pun galbenusurile, mustarul, sarea si piperul si se bat bine cu telul. Se incorporeaza 100 ml din uleiul de masline in fir foarte subtire amestecand in continuu.Se adauga apoi otetul in trei etape, dupa care se amesteca bine si se continua cu restul de ulei de masline.
Redusa
1h
8 voturi
3sisterscooking (Chef de cuisine)
Intr-adevar Lia, a fost o garnitura super pentru Indoor barbeque-ul meu, dar merge si cu altfel de fripturi. Multumesc!
Anisoara Ciorba , 19 ianuarie 2014
Cu maioneza cumparata e buna?
Gix Maza , 16 septembrie 2013
suc de lamaie, si mustar adaugi la maioneza! asta daca stii s-o prepari
Ignatescu Ligia Maria , 15 septembrie 2013
Super bun.
3sisterscooking (Chef de cuisine) , 24 mai 2012
Intr-adevar Lia, a fost o garnitura super pentru Indoor barbeque-ul meu, dar merge si cu altfel de fripturi. Multumesc!
Lia Maria (Chef de cuisine) , 23 mai 2012
Foarte buna salatica si hranitoare yumi, yumi...