Se fierb cartofi cu coaja. Dupa fierbere se varsa apa si se lasa putin sub jet de apa rece atat cat sa se poata curata mai usor. Se curata cartofii de coaja si se taie cubulete sau rondele. Ceapa se taie fideluta. Peste cartofii,calzi inca, se adauga ceapa, uleiul, sarea si piperul.Se amesteca cu grija sa nu se sfarame cartofii apoi se adauga maslinele.
Salata de cartofi se serveste cu conopida murata dupa reteta de muraturi asortate (fara otet).
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii