Reteta postata pe: 15 ianuarie 2010
Ingrediente
1kg cartofi, 0,5 kg conopida murata, 2 cepe medii, 100 ml ulei, 150 g masline negre si verzi, sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Se fierb cartofi cu coaja. Dupa fierbere se varsa apa si se lasa putin sub jet de apa rece atat cat sa se poata curata mai usor. Se curata cartofii de coaja si se taie cubulete sau rondele. Ceapa se taie fideluta. Peste cartofii,calzi inca, se adauga ceapa, uleiul, sarea si piperul.Se amesteca cu grija sa nu se sfarame cartofii apoi se adauga maslinele.
Salata de cartofi se serveste cu conopida murata dupa reteta de muraturi asortate (fara otet).
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de cartofi cu conopida" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate de legume
Conopida se rupe buchetele si se pune la fiert in apa cu sare si se lasa sa fiarba acoperit 15 minute.
Cartofii
19 voturi
4 comentarii
50 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
valentina ionita (Chef de cuisine) , 15 ianuarie 2010
Imi place tare mult...
mac myra (Chef de cuisine) , 15 ianuarie 2010
Interesanta reteta....