1. Fierbi cartofii in coaja, iar sfecla o coci la cuptor.
2. Dupa ce s-au fiert si copt legumele, le cureti, le tai cubulete sau betisoare, dupa cum iti place .
3. Torni uleiul si adaugi zeama de lamaie si sare dupa gust. La sfarsit presari patrunjel taiat fin.
Sfaturi! Amesteca cele doua legume doar cu putin timp inainte de a aduce aceasta salata la masa.Daca o pregatesti cu mult inainte, cartofii se vor inrosi de la sfecla si , evident, aspectul nu va fi placut.Pofta buna !
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii