Ingrediente
(4 porții), 1-2 fire de praz, 500 gr. ciuperci (champignon), ½ legătură mărar verde, 1 linguriță sare, , Dressing, 2 linguri ulei de măsline, 1 lingură oțet de mere, sare, piper (după gust)
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
5 voturi
Mod de preparare
Ciupercile fierte se lasă la răcit într-o sită, iar după răcire se taie în felii subțiri.
Se curăță, se spală prazul și se taie în rondele subțiri.
Se spală și se taie mărunt mărarul.
Într-un castron se amestecă prazul tăiat, ciupercile feliate, mărarul tocat și se adaugă dressingul preparat prin amestecarea uleiului și oțetului. Se asezonează cu sare și piper, după gust.
Această salată fiind foarte sățioasă se poate consuma ca atare, sau, după preferință ca și garnitură la alte preparate, după dorință.
Poftă bună!