Spalati conopida, desfaceti-o in buchetele si puneti-o la fiert intr-un litru de apa cu putina sare si zahar sau in oala de fiert in aburi. Lasati-o sa fiarba la foc mic, cu capac, aproximativ 20 minute, apoi strecurati si lasati-o sa se racoreasca.
Pana fierbe conopida, curatati ceapa si usturoiul. Taiati ceapa rosie feliute foarte subtiri, tocati verdeata si feliati usturoiul. Taiati lamaia in doua si stoarceti o jumatate. Cealalta jumatate taiati-o felii subtiri.
Puneti intr-un castron conopida, ceapa, usturoiul, verdeata si turnati deasupra uleiul de masline si zeama de lamaie. Asezonati cu sare si piper.
Amestecati usor cu sosul si decorati cu felii de lamaie.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii