Se fierb pastele in apa cu sare dupa instructiunile de pe ambalaj.In ultimele 2 minute de fiert de adauga peste paste,fasolea verde.Se strecoara,se spala cu apa rece ,se adauga 1 lingura de ulei si se pastreaza.
Se pune la incins 1 lingura de ulei intr-o tigaie,se adauga crevetii,se lasa 2 min.Adaugati ghimbirul(eu pun doar o lingurita pentru ca este foarte aromat),sosul se susan,zeama de lamaie si sosul de soia .Amestecati 1 minut si adaugati pastele cu fasolea verde,sarati,piparati dupa gust.Se tin pe foc pana se incalzesc.Se pune amestecul intr-un bol si de presara seminte de susan(si ceapa verde taiata subtire,obtional).
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii