Dai legumele si marul pe razatoare,ceapa o toci marunt. Pe masura ce razi legumele, le stropesti mereu cu zeama de lamaie, pentru a nu se oxida. Asezonezi cu ulei de masline, adugi sare dupa gust.Servesti pe o frunza de salata verde, sau in cupa transparenta.Se poate ornacu o lingura de maioneya si felii de lamaie.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii