Se spala bine dovleceii si vinetele, se taie rondele (0,5cm) si se aseaza intr-un castron, se pudreaza cu sare si se lasa citeva min.
Intr-o tigaie se pune la incins uleiul si se incepe coacerea (nu prea tare), sa fie un pic maron.
Separat se prepara intr-un castron otetul cu sare si zahar, in care se pune usturoiul pisat si la urma se pune dovleceii si vinetele prajite.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii