Se pune la fiert un ou, timp in care se curata dovlecelul si se taie cubulete. Se pune la fiert in apa cu sare pentru vreo 10 minute, apoi se pune la scurs.Cand s-a racit , dovlecelul se zdrobeste cu furculita si apoi se mai lasa la scurs.
Se face maioneza dintr-un galbenus fiert si unul crud , apoi se amesteca cu dovlecelul si usturoiul zdrobit.Adaugam sare si piper iar daca doriti sa fie un pic mai acra adaugati zeama de lamaie.
Se orneaza cu rosioare sau cum ii place fiecaruia.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii