Se curata dovleceii, se scor semintele, se taie cuburi mai mari si se pun la fiert intr-o oala cu apa si sare. Cand au fiert, se pun la stors intr-o strecuratoare deasa si se piseaza cu batatorul de cartofi, se lasa la scurs cca 30 min, dupa care se taie ceapa si usturoiul marunt si se adauga peste dovlecei. Se face maioneza dintr-un ou, mustar si ulei, se incorporeaza dovleceii in maioneza, si la sfarsit se adauga sarea si piperul, dupa gust.
Pofta Buna!!!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii