1. Se desfac conservele de fasole si se scurg de zeama.
2. Se adauga fasolea intr-un bol, se taie ardeiul julien si se adauga peste fasole.
3. Se taie ceapa uscata julien, iar ceapa si usturoiul verde se taie marunt.
4. Se toaca patrunjelul si se adauga si el in vas.
5. Se prepara in blender un sos din ulei de masline, zeama de lamaie, sare si piper.
6. Se adauga peste legume si se amesteca.
7. Se introduce la frigider pentru cateva ore.
8. Se serveste ca si garnitura alaturi de fripturi.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii