Se lasa fasolea in apa cateva ore, apoi se pune la fiert schimband apa de cel putin doua ori.
Intr-un vas separat se fierbe morcovul care va fi taiat apoi cuburi mici.
Se taie ceapa fideluta iar gogosarii cuburi.
Se scurge de apa fasolea si se pune intr-un bol si se lasa sa ajunga la temperatura camerei, apoi se adauga boabele de mazare, morcovul, gogosarii si ceapa si se amesteca usor.
Se adauga uleiul, sare si piper dupa gust si se omogenizeaza.
Se poate servi si cu muraturi.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii