Se scurge fasolea fiarta din conserva intr-o strecuratoare si se spala bine, sub jet de apa. Se curata ridichiile. Se desface salata in foi. Se spala toate legumele si salata, frunza cu frunza. Se taie salata in fasii inguste, ridichile in felii, rosiile la fel, se pune fasolea, iar bulgarasul de mozzarella se taie in rondele mai mari, apoi se pun maslinele. Se presara busuioc, se pune ulei si otet balsamic dupa gust si se amesteca usor. Eu mai adaug si niste zahar sa-i ia din acreala otetului.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii