Reteta postata pe: 05 iulie 2009
Ingrediente
400g fasole cu bob rosu, 1 varf de cutit de boia iute, 1 ceapa mijlocie rosie, sare dupa gust, 2 linguri ulei de masline, 1 lingura otet de mere, patrunjel proaspat pentru ornat, Sau puteti folosi sosul Knorr Salad Dressing Ardei si Verdeturi
Dificultate: Redusa | Timp: 2h 50 min
Mod de preparare
Se spala bine fasolea si se lasa in apa sa se inmoaie pana a 2 zi. Se scurge apa si se pune fasolea la fiert in apa cu sare, dupa ce da in clocot se scurge si se inlocuieste apa. (Sa aveti apa calda pregatita, nu se pune apa rece deoarece sa intareste bobul de fasole). Dupa ce s-a fiert, se scurge apa si se lasa sa se raceasca. Se pune fasolea intr-un castron si se pregateste sosul vinegrette din uleiul de masline, otet, sare si putina apa daca este nevoie. Se toarna peste fasole. Ceapa se taie rondele si se pune peste salata. Se orneaza cu patrunjel proaspat. Cine prefera se poate pune si putina boia de ardei iute.
Sau se poate face un sos din Knorr Salad Dressing Ardei si Verdeturi, are un gust picant foarte bun. Eu l-am incercat si a iesit foarte bun.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de fasole mexicana" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate reci
Intr-un bol mare amestecati toate ingredientele mentionate mai sus si lasati la frigider timp de
5 voturi
6 comentarii
15 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate