Se curata fasolea, se rupe bucati mici si se fierbe in apa cu sare(asta in cazul in care e proaspata). Dupa ce s-a fiert se pune intr-o strecuratoare si se lasa sa se raceasca bine. Intre timp se prepara o maioneza din galbenusul crud, mustar si ulei. Se adauga peste maioneza fasolea bine racita,usturoiul pisat si se potriveste de sare. Se tine la rece minim 1h. Se poate servi pe o felie de paine prajita cu niste feliute de rosii deasupra!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii