1. Se curata pastaile de fasole, se spala si se fierb in apa cu sare timp de 15 minute.
2. Dupa ce s-au fiert se varsa intr-o strecuratoare si se lasa sa se raceasca.
3. Cand s-au racit se rup in jumatate si se adauga intr-un vas.
4. Se curata usturoiul si se piseaza, apoi se adauga peste pastai.
5. Se toaca mararul marunt si se adauga si el peste pastai.
6. Se face in blender un sos din apa, otet, ulei, sare si piper, se amesteca bine si se adauga peste pastai.
7. Se amesteca totul foarte bine si se lasa la frigider peste noapte.
Se poate servi alaturi de preparate din carne, dar si alaturi de preparate din legume.
Eu am servit-o alaturi de dovlecei la grill, dar si alaturi de friptura din piept de pui la grill cu cartofi prajiti.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii