Fructele se spala, se sterg de apa, se curata si se taie felii sau cuburi. Acestea se stropesc cu zeama de lamaie pentru a nu se oxida foarte usor.
Frisca se prepara din smantana mixata cu zaharul vanilat si zahar(dupa gust); se da la rece 15 minute, dupa care se poate orna salata de fructe(scursa bine de zeama lasata), servita in cupe. Deasupra se pot presara fulgi de migdale sau nuci, fulgi de ciocolata sau orice alt topping preferati.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii