Initial, fructele care au coaja se curata si se scot samburii(unde este cazul).Apoi toate fructele se taie cubulete mici,sau dupa preferinta. Apoi se pun intr-un bol mare toate fructel pe care le folositi.Deasupra acestora se toarna sucul de la compotul de visine.(eu prefer acest suc,dar se poate folosii orice fel de suc va place) si se pune putina visinata sau coniac. Salata se pastreaza la frigider pana se serveste.
Cand se servesc se aseaza in cupe si se decoreaza cu frisca si bucati de capsuni.
Fructele pot fi diferite, totul depinde de preferinte.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii