SALATA DE LEGUME MULTICOLORA

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
SALATA DE LEGUME MULTICOLORA

Ingrediente

  • 3-4 cartofi
  • 2 sfecle rosii
  • 1 ardei gras sau capia
  • 1 morcov
  • o albitura
  • cateva felii de telina
  • o legatura patrunjel
  • otet de mere
  • ulei
  • sare
  • condimente

Mod de preparare

Cartofii se spala,se taie cubulete si se fierb in apa cu putina sare.

Separat se curata sfecla,morcovul si albitura ,se taie julien si se pun si ele la fiert.

Ardeiul gras se spala,se indeparteaza cotorul si se taie si el julien.

Ceapa taiata pestisori se pune intr-un castron si se toarna otet de mere,ulei,condimentele,patrunjelul tocat marunt si ardeiul gras julien.

Cand sunt fierte cartofii si celelalte legume se lasa la racit,apoi se rastoarna in castronul cu sos si ceapa.

Se amesteca usor si se serveste simpla in zilele de post sau lanaga o bucata de carne sau peste.

Eu fierb legumele la abur.Fierb mai repede si se pastreaza si vitaminele.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise