Ingrediente
Avem nevoie de:, -1 cana de linte uscata verde, -1 lingura chimin macinat marunt, -1 si 1/2 lingurite de sare, -4 fire de ceapa verde, -4 linguri suc de lamaie, -1/4 lingurita piper proaspat macinat, -1/4 cana ulei de masline, -1/3 cana frunze de patrunjel verde taiate marunt
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
10 voturi
Mod de preparare
Se adauga chiminul si 1 lingurita de sare, se acopera si se fierbe la foc mic 20 de minute.
Se pune intr-o strecuratoare sa se elimine excesul de lichid sis a se raceasca.
Ceapa verde se taie in rondele foarte fine pana la jumatatea frunzelor verzi.
Se pune lintea intr-un bol si se adauga restul de sare,sucul de lamaie,piperul,uleiul de masline, petrunjelul si ceapa verde.
Se amesteca cu grija si se pune la frigider.
Aceasta salata se poate pastra la frigider cateva zile si este foarte buna pentru excursii.
Pofta buna!