Se face o maioneza din galbenus de ou,mustar si ulei,iar la sfirsit adaugam putina zeama de lamiie sau hellas(o face mai alba si are si gust bun),pe care o tinem la frigider.Ouale le fierbem sa fie tari.Intre timp tocam ceapa cit mai marunt si o punem intr-un bol adinc.Ouale se curata de coaja si se dau pe razatoarea mica.Se amesteca cu ceapa si adaugam putin cite putin maioneza.La sfirsit se adauga condimentele si patunjelul tocat foarte marunt.Se poate servi pe feliute mici de piine peste care putem pune felii subtiri de ardei rosu sau verde.Arata foarte bine si e delicios.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii