Pestele se depieleaza(se curata de piele) si se taie in cubulete potrivite, se curata portocalele si se taie tot in cubulete potrivite se toaca varza (rosie/alba) foarte fin, se adauga nucsoara, se taie gogosarii in cubulete, iar mararul se toaca si se adauga in salata, ceapa se taie julien. Se poate aranja salata ca in imaginile alaturate. Compozitia se-n parte in doua parti, peste o jumatate de compozitie se pune varza rosie iar peste cealalta compozitie se adauga varza alba, pentru a nu combina culorile, ele vor aparea ca doua culori separate ca in imaginile alaturate.
Dressingul este format din: juice-ul stors de la o lamaie si o portocala, o lingurita mustar boabe frantuzesc, iaurt, maioneza, sare, piper, se adauga mararul si se adauga plicul de Knorr Mediteranean. Salata se va aranja ca in imaginile ataturare iar mac-ul va fi presarat de salata de varza alba.
Se poate decora cu un trandafir de rosie, fasii de ardei verde, sau cu alge marine, iar farfuria se poate desena cu diferite topping-uri.
Pofta Buna
www.reteteleluisupernico.blogspot.com
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii