Ingrediente
Ingrediente:, 3 – 4 bucati de peste marinat, 2-3 portocale, 1/2 legatura de marar, 1 ceapa rosie, 20-30 gr de nucsoara, 150 gr de varza rosie, 100 gr varza alba, 2 gogosari acri, 20 gr de mac, Dressing: Juice de la o lamaie, Juice de la o portocala, 1 lingura ulei de masline, 2 linguri de iaurt, 1 lingura de maioneza light, 1 lingurita mustar frantuzesc boabe, 1 plic Knorr Mediteranean, , Design: Se poate decora cu alge marine
Dificultate: Redusa | Timp: 25 min
3 voturi
Mod de preparare
Dressingul este format din: juice-ul stors de la o lamaie si o portocala, o lingurita mustar boabe frantuzesc, iaurt, maioneza, sare, piper, se adauga mararul si se adauga plicul de Knorr Mediteranean. Salata se va aranja ca in imaginile ataturare iar mac-ul va fi presarat de salata de varza alba.
Se poate decora cu un trandafir de rosie, fasii de ardei verde, sau cu alge marine, iar farfuria se poate desena cu diferite topping-uri.
Pofta Buna
www.reteteleluisupernico.blogspot.com
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2009
Foarte apetisant