Pieptul de pui se fierbe in apa rece cu putina sare si se inlatura spuma care se formeaza in timpul fierberii.
Foitele de varza rosie si varza alba se spala, se taie fasii cat mai subtiri.Rosiile se taie in cubulete(nu se oparesc),castravetii si gogosarii se taie feliute sau cubulete, ceapa si usturoiul se toaca marunt,ciupercile fierte se taie marunt.Porumbul se fierbe alaturi de cubuletele de morcov,telina,mazare si fasole verde.
Carnea si legumele se pot fierbe si la aburi.
Se pregateste dressingul din iaurt,maioneza,mustar, se amesteca bine , se potriveste de sare, piper, nucsoara, zeama de lamaie, mustar.
Toate ingredientele se amesteca cu pieptul de pui fiert taiat cubulete, se toarna dressingul si se amesteca cu grija.
Se serveste rece ornata cu salata verde, masline,felii de ou fiert.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii