Autor:
Ioana (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 16 iulie 2015
Ingrediente
Piept de pui dezosat, Ananas, Cascaval sau mix de branzeturi, 1 ardei capia, Masline negre, Masline Kalamata, Salata verde, Crutoane, Ulei de masline, Vegeta, Boia dulce
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Se curata ananasul de coaja si se indeparteaza miezul dupa care se taie in rondele si apoi in cubulete mici. Se curata maslinele de samburi sau se folosesc masline fara samburi. Se taie ardeiul capia in cubulete marunte. Se taie trei felii de cascaval in cubulete marunte sau se foloseste un mix de branzeturi. Se pregateste pieptul de pui pentru gratar asezonandu-se cu vegeta si boia dulce sau cu condimente pentru carne de pui, dupa care se taie in bucatele mai mici. Se unge tava grill cu putin ulei de masline si se face puiul la gratar. Ulterior, intr-un recipient mai mare se adauga toate ingredientele in straturi alternative. Se pastreaza la frigider jumatate de ora inainte de servire.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de pui cu ananas si crutoane" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate cu carne
Fierbem pieptul de pui. Il tocam marunt. Tocam si castraveciorii. Telina o dam pe razatoarea
Cartofiorii se fierb 30 de minute in apa cu sare si putina lamaie ca sa nu se sfarme.
Mazarea deasemenea
10 voturi
1 comentariu
2h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate