Ingrediente
200 gr piept de pui, fara piele si os, 200 gr pastai verzi, 300 gr caise din compot, scurse, 4 fire de ceapa verde, tocate, 2 linguri coriandru proaspat tocat, coaja rasa si zeama de la 1 lamaie, 1 lingura miere, 1 lingura ghimbir proaspat ras, 1 lingura sos de soia, 2 linguri ulei de masline piperat, sare de mare, dupa gust, branza Grana Padano rasa, pentru servire
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
4 voturi
Mod de preparare
Intr-un bol, se pun fasiile de piept de pui, pastaile verzi fierte, caisele si ceapa verde.Se amesteca si se pune deoparte.
Intr-un vas, se amesteca coriandrul cu coaja rasa si zeama de lamaie, mierea, ghimbirul ras, sosul de soia, 2 linguri ulei de masline piperat si sare de mare.Se toarna acest amestec peste restul ingredientelor din bol si se amesteca usor.Se presara deasupra branza Grana Padano rasa si se serveste.
http://lauradfood2.blogspot.com/
ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 16 iunie 2010
Exotic si foarte gustos!
Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 26 mai 2010
Interesanta reteta.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 24 mai 2010
Gustos si frumos prezentat...ca intodeauna...