Ingrediente
1 piept de pui, sare, o telina, 3-4 cartofi, 2 morcovi mari, 200 g mazare, 2-3 buc. pastarnac, 200 g masline negre, mustar dupa gust, un borcan cu gogosari la otet, un borcan cu castraveti la otet, maioneza cat cuprinde (am facut din 4 galbenusuri crude, 4 galbenusuri fierte si aproximativ 250 ml ulei)
Dificultate: Redusa | Timp: 2h
3 voturi
Mod de preparare
Legumele se curata si se fierb la foc potrivit.
Cartofii se fierb separat, in coaja.
Dupa fierbere, se toaca totul marunt carnea si legumele, inclusiv gogosarii si castravetii (care trebuiesc bine scursi de zeama).
Se adauga mazarea si maslinele.
Se sareaza si se potriveste de gust cu mustar.
La sfarsit se adauga maioneza si se incorporeaza in totalitate.
Se da forma dorita, se decoreaza si se pastreaza la rece.
Pofta buna!