Intr-o tigaie,se pune ulei de masline;se prajeste in el (impreuna)ardeiul iute si rosiile.Rosiile, spalate,se taie in 2;ardeiul iute doar se spala.Cind ardeiul iute este facut,se scoate din tigaie,se lasa sa se raceasca putin;rosiile se decojesc si se intorc pe cealalta parte;se acopera si se lasa sa se prajeasca,in continuare.In acest timp, ardeiul iute se curata de coaja si seminte.
Cei 3 catei de usturoi se bat;se pun peste usturoiul batut,rosiile si ardeiul iute;se bate totul f bine;se pune, apoi intr-un castron;se mesteca bine;se pune apoi intr-o farfurie si se orneaza cu uleiul,in care s-au prajit rosiile si ardeiul iute si cu putina menta uscata.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii