Ingrediente
* 1 conserva (800 gr) piersici, scurse, * 150 gr ruccola, * 2 linguri ulei de masline cu aroma de lamaie, * 1 lingurita miere, * 4 felii subtiri de prosciutto, rupte in bucati, * 2 linguri samburi de pin, usor prajiti, * 50 gr Grana Padano, ras
Dificultate: Redusa | Timp: 15 min
13 voturi
Mod de preparare
2. Intr-un vas, se pun frunzele de ruccola.Se adauga caisele prajite apoi feliate gros.Se amesteca usor.Se stropeste totul cu 1 lingura ulei de masline si 1 lingurita miere.Se amesteca si se rastoarna intr-o farfurie de servire.Se aseaza deasupra feliile de prosciutto.Se amesteca usor iar in final se presara salata cu samburii de pin, 1 lingura ulei de masline ramas si Grana Padano.
http://lauradfood2.blogspot.com/
constanta proca (Chef de cuisine) , 06 august 2010
Super !
constanta proca (Chef de cuisine) , 03 august 2010
O bunatate !
valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 aprilie 2010
Imi place tare mult....
Mihaela11 (Chef de cuisine) , 08 aprilie 2010
Foarte interesanta combinatie si aromata. Trebuie doar precizat ca se mananca imediat, deoarece frunzele de rucola se oparesc foarte repede. Felicitari.