Salata verde se spala f.bine,frunza cu frunza;apoi,se indeparteaza(cu un cutit inoxidabil) partea tare(cotoarele).Se usuca,pe urma,tot cu un cutit inoxidabil,se taie bucati(vezi foto);salata verde,se poate rupe cu mina,daca nu vrem sa o taiem.
Se face o \"saramura\" din iaurt,usturoi,otet,sare,piper si putina apa,daca e nevoie.Se mesteca bine,se potriveste gustul,apoi se pune pe foc;amestecam tot timpul,sau aproape tot timpul.NU TREBUIE SA FIARBA.
Cind este f.fierbinte(dar inaintre de a da in clocot),se toarna peste salata verde,taiata;se amesteca totul bine,apoi se pune in castronul pt.servit.
Se serveste calduta sau rece,ca salata.Mie imi place sa o servesc cu chiftele,snitele............in general,cu o mincare uscata.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii